Jdi na obsah Jdi na menu

Cross country FAVORIT CUP 2011 - Třemošnice

Dne 24.5.2011 se konal v Třemošnici v pořadí již čtvrtý závod seriálu Favorit cup 2011. Pořadatelé měli objednáno ideální cyklistické počasí a tak nic nebránilo závodníkům podat ty nejlepší výkony.
u.z.tremosnice_0041.jpgStart závodu mladšího žactva (ročník 1999-2001) byltremosnice_0308.jpg nepatrně opožděn, když se čekalo na jednoho z favoritů závodu Michala Pradáče (KPC Ždírec). Při prezentaci došlo k malému nedorozumění mezi Michalovým manažerem (Leoš Pradáč) a pořadateli ohledně místa startu. Nakonec vše dobře dopadlo, náš závodník startovní čáru našel a závod byl odstartován. V Třemošnici kvůli školním povinnostem chyběl Michalův největší soupeř o druhé místo Dan Holfeuer (KKL Hlinsko). Michal si s jistotou zkušeného závoďáka dojel s velkým náskokem pro druhé místo a potvrdil tak svoji současnou formu.
tremosnice_0015.jpgV kategorii předžactva (ročník 2002 a mladší) setremosnice_0301.jpg pořadatelé vrátili ke starému modelu hodnocení (kluci a holky zvlášť). To přivítala naše závodnice Klára Bažoutová (KPC Ždírec), protože tím výrazně vzrostla její šance na umístění na bedně. Do závodu však nastoupila s trochu vyššími plány. Chtěla vrátit klukům porážku z Libice. O tom, že se jí tento cíl nepodaří splnit, se rozhodlo už na startu, kde zaspala. Na trati, s vervou sobě vlastní, se s tím snažila ještě něco udělat, ale v závěru se opět nevyvarovala drobné chybičky v řazení. Svoji kategorii přesto suverénně vyhrála a potvrdila prozatimní neporazitelnost v děvčatech. 
tremosnice_0018.jpgAdam Bažout (KPC Ždírec) v polovině trati spadl, což po závodě zhodnotil tak, že "holt dneska nebyl den". Dominik Bažout (KPC Ždírec) se po závodě v Libici rozhodl, že zahodí přídavná kolečka. Své předsevzetí dodržel a do závodu nastoupil bez nich. V některých lesních úsecích sice připomínal neřízenou střelu, kterou se marně snažil dostihnout běžící tatínek, ale do cíle oba dorazili v pořádku. Nutno dodat, že Adam (2004) ani Dominik (2007) nemají moc šancí porážet kluky ročníku 2002. Pochvalu zaslouží za snahu a zkušenosti z těchto závodů určitě v příštích letech náležitě zúročí.  

Kompletní výsledky:
http://ckmtbhlinsko.7x.cz/

 

Fotky:
https://picasaweb.google.com/mates1974/TremosniceUterniZavody#
 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

ATaummaalole - Blood Pressure Readings Explained

8. 10. 2018 7:00

Torsion bras de quelqu'un est comment dur votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur determination pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque age votre manque de sensibilite bat, il pompe le sang tout au long vos arteres a la flanerie de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-prix-france/

AplupHelsElage - What is a sturdy blood power

29. 7. 2018 12:45

Pression arterielle est comment dur votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur essence pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque set votre coeur bat, il pompe le sang par vos arteres a la flanerie de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/acheter-du-cialis-sans-ordonnance/

Karel Bažout - Moje prapravnučka

16. 9. 2015 10:42

Klára je nejlepší závodnice na světě, kdyby nezaspala tak by určitě vyhrála ale je moc šikovná a ráda se pere. Doufám že se někdy uklidní